Aquest dissabte després de Tots Sants…

Programa 667

10-11    BONA FEINA

   La secció que ens porta el nostre advocat laboralista i que ens ajuda a trobar les claus per moure´ns en un país en plena crisi. Què ens explicarà aquest dissabte? Seran bones o males noticies?…

11-12    QUICARELL POÈTIC NG

   Un clàssic del programa, poesia, el millors poetes. Passarem una bona estona fent-la petar i recitant.

12-12:30   LLEPA´T ELS DITS

Llepa´t els dits   A aquesta hora nosaltres ja patim gana, sort en tenim de la Rossi Rabot, que amb el seus plats ens ajuda a pair millor el programa i aprene´m moltes receptes i trucs per a la cuina.

12:30-12:45    CURIOSITATS

   Aprendre, aprendre i aprendre, hi ha tantes coses que passen en aquest món. El millor dels succesos, els que ens fan gràcia i això ens ho dirà l´Alba Jaumandreu.

12:45-13:25   CRITICA DE CINEMA

   Sabrem les últimes estrenes de multicines sucre, a part realitzare el sorteig de dues entrades al cinema i un val al forn nou. Tot això a càrrec de Sara González, qui ens recomanarà quina pelicula és millor veure, pels que no ho tenim gaire clar.

13:25-14:00   KARAOKEartus

   L´Artús ens trobarà dos voluntaris per poder guanyar un premi? Per fer-ho hauran de competir i cantar…Sort en tenim que l Artús és un artista i professional i els ajudarà.

RECORDEU EL NOSTRE CONCURS I PREMIS. SEGUIU-NO EN DIRECTE PER INTERNET WWW.TORREDELAIRE.CAT O BÉ ESCOLTANT-NOS AL 107.4 FM I TRUQUEU-NOS!