Dissabte 15 de febrer ESPECIAL OUIJA

Si, si, el que sentiu amics torreairians i torreairianes, aquest dissabte la por em puja per tot el cos. Retransmetrem en directe des dels estudis de Ràdio Pista com es fa una Ouija, i si funciona o no funciona. Això si, no us ho prengueu com un joc, nosaltres ho fem a mans de dos profesionals, la nostra bruixa Carme

Calidoscopi

 

 

i també, amb un col.laborador de Cuarto Milenio, Fran Recio,   investFran Recioigador de fets paranormals. Aixi, si us agrada el tema, ja sabeu que podeu escoltar, si us fa por, escolteu o feu una altra cosa.

Ens veiem aquest dissabte, esbrinarem que hi ha més enllà d´aquest món, si és real o no la Ouija…Especial Ouija

 

A més a més, tindrem a le 10:00 AEROPEDIA amb en Robert Guinovart i a les 11:00 BONA FEINA amb el nostre advocat laboralista Ignsai Jaumandreu.

Segueix-nos, escolta´ns, sigues de Torre de l´Aire!!!