DISSABTE 29 DE MARÇ -ARCADI OLIVERES-

Bé, després del “petit lapsus” que va passar el 7 de desembre, que celebravem el 30é Aniversari de Ràdio Pista i ens tenia que venir l´Arcadi Oliveres, però no va poder ser en últim moment; em plau comunicar als nostres oïents que el dissabte 29 de març el tindrem als estudis de Ràdio Pista, la nostra emissora local.

Els temes a tractar seran diversos i serà un programa especial, serà també una entrevista encissadora, o almenys ho intentarem. Que no saps qui és l´Arcadi Oliveres? Bé, ens hauras d´escoltar…només dir-vos que és molt interessant parlar amb ell, escoltar-lo i sobretot, és un pou de saviesa.

   També dir que després de l´entrevista que serà a partir de les 10:00 del matí, a les 12 o 1/4 d´una, farà una conferència a la sala d´entitats, per parlar d´un tema molt interessant com:

                                       Possibles respostes a una societat en crisi

No hi podeu faltar

 

Arcadi Oliveres