Programació 22-03-2014

Ja s´apropa un altre dissabte i nosaltres ja ho tenim a punt. Voleu saber que hi haurà? Doncs som-hi!

10:00- CALIDOSCOPI                                                                                                                                                                                                                          Calidoscopi

   Començarem el programa amb la secció més misteriosa i esotèrica que trobareu, a càrrec de la nostra bruixa Carme qui ens portarà un convidat que no oblidareu tan facilment i que segur ja coneixeu, ell és Josep Guijarro.

El tema que tractarem serà, Els Templaris.

11:00-QUICARELL POÈTIC NOVA GENERACIÓ

Poetessa de Quicarell Poètic NGPoetessa de Quicarell Poètic NGPoetessa de Quicarell Poètic NGAriadna

   Aqui tenim la secció més artística que podem trobar, tot i que a les fotos ens falten uns quants poetes, però deunidó, no ens podem queixar.

12:00-LLEPA´T ELS DITS MÁSTER

   Máster Llepa´t els ditGuanyadoraEls nostres cuiners van perdre ara fa un mes.

   La Montse Vall Llovera els va reptar i va guanyar amb el seu plat.

   Aquesta setmana tenen un repte, fer calamars farcits, qui destacarà entre ells?

   Si els vols reptar, participa-hi portant un plat, aquest dissabte, calamars farcits.

13:00-CRITICA DE CINEMA

Poetessa de Quicarell Poètic NG   Tècnic del programaTots dos fan la critica de cinema i Joc de series. Així estarem informats sobre si val la pena aquesta setmana anar al cinema o no i sapiguer quines pelis podem veure per la tele durant la setmana.

13:40-CURIOSITATS

Alba

  L´Alba en aquesta secció ens sorprendrà, o no, amb noticies reals i curioses, perquè de vegades, la ficció supera a la realitat.

Joan i Daisy

   I ara que ja sabeu que tenim aquest dissabte, un servidor, en Joan Iglesias s´acomiada de vosaltres fins dissabte, passaré llista, Torreairians i Torreairianes. Sigueu bons, jo continuaré disfrutant d´aquest solet tan bó amb la meva amiga Daisy.