Flam de chocolata y cafè al caramel

Edició 700

Flam de chocolata y cafè al caramel

INGREDIENTS:                                                                                                Flam de xocolata
– 600 de llet
– 200 de nata líquida Flam de xocolata
– 40gr. Cacau en pols
– 2 cullerades de café soluble
– 40gr de sucre
– 8 fulles de gelatina o 16 gr.
– Caramel líquid
– Sucre cremat
– 150 gra de sucre
– I gotes d’aigua

1er PAS 

Posar en un recipient petit i a foc mig, desfer just fins a obtenir un caramel daurat. Abocar immediatament en el motlle que vulguem utilitzar.

2on PAS

Posar aigua freda en un motlle i deixar en remull les fulles de gelatina.
En una cassola que pugui anar al foc, posar la llet, la nata, el cacau, el cafè i el sucre. Batre amb unes barilles de mà i desfer bé. Posant-ho al foc just que bulli, vigilant no s’agafi.

3er PAS 

Escorre bé les fulles de gelatina i en un bol posar una mica de la preparació anterior i tira les fulles de la gelatina, deixes incorporar la barreja que tenim calenta i posar una mica al foc.

4rt PAS 

Cola tota la preparació perquè no hi hagi cap grumoll i abocar quan hagi perdut una mica de temperatura en el motlle o motller on tenim el sucre cremat, la posem junts i posar a la nevera al menys 6 hores fins que qualli. Per acabar desmotlla i montes la nata a ma i amb una mica de sucre i de cares.