Especial 1-O

Dissabte 30 d’Octubre Torre de l’Aire no s’atura!

A partir de les 10 farem un especial referèndum de l’1 d’octubre per aclarir tots aquells dubtes que encara tingueu. Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin.

Què tindrem?

A partir de les 10:00 parlarem amb un advocat laboralista, Ignasi Jaumandreu, que ens resoldrà tots els dubtes de l’àmbit de la llei; l’economista i exdirector de La Caixa d’Hostalets de Balenyà, Jordi Brillas, per resoldre aquelles qüestions relacionades amb l’economia; i Francesc Solà doctor especialitzat riscos laborals, per saber com funcionarà i si és viable una seguretat social.

A partir de les 11:00 parlarem amb les diferents visions polítiques. Parlarem amb l’Anna Magem alcaldessa de Balenyà, membre d’un partit independent; Jordi Gàmez, Militant de la CUP i del sindicat COS; i Josep Arisa organitzador del referèndum i membre del Partit Socialista de Catalunya. Farem un debat i parlarem sobre les diferents visions que el dia 1 es podran manifestar.

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l‘actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que ens visitarà l’alcaldessa per resoldre els dubtes dels veïns d’Hostalets de Balenyà, i explicar-nos les novetats del consistori!

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!