Dissabte 14 d’octubre

Dissabte 14 d’Octubre Torre de l’Aire no fa pont!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00  Com gat i gos, la  secció de Torre de l’Aire en mans de Laura Bartolome. Si t’agraden els animal no dubtis en escoltar aquesta secció. La Laura ens explicarà el funcionament de la seva assosiació Amics dels Animals de Balenyà i Seva!

A partir de les 11:00 parlarem amb els nostre economista,  que ens explicarà  com funciona el món de l’economia amb paraules bàsqiues i que tots hio poguem entendre. Classes d’economia a Cara o Creu a Torre de l’aire!

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem una entrevista sorpresa!

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!