Dissabte 28 d’octubre seguim!

Dissabte 28 d’Octubre et perdràs Torre de l’Aire?

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 A Cel Obert, la  secció de Torre de l’Aire què està en mans del Doctor Solà! El doctor especilitzat en riscos laborals. Aquesta setmana ens parlarà d’accidents, de tot típus. Has tingut un accident laboral, o de  trànsit? Pot ser de domèstic…! Escolta el doctor Solà a Torre de l’Aire a partir de les 10!

A partir de les 11:00 parlarem amb la nostra experta en conducció! Vols saber que necessites per tenir el carnet de conduïr? Escolta dissabte a la Pepi, la nostra professora d’autoescola particular, per descobrir que necessites!  

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem Alcaldia!

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!