Dissabte 6 d’octubre

Dissabte 6 d’Octubre Torre de l’Aire segueix en peu!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 estrenem secció!! Llegir és un plaer, la nova secció de Torre de l’Aire en mans de Mercè Masnou. Si t’agrada llegir aquesta és la teva secció perquè cada mes ens recomanarà un llibre i en parlarem! A més a més, recuperem els Casos Logan!

A partir de les 11:00 parlarem amb el nostre economista, Jordi Brillas que ens explicarà com farem el camí cap a la independència. Que passarà ara que diferents bancs catalans volen marxar de Catalunya?

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que ens visitarà l’ANC de Balenyà. Parlarem amb un dels seus membres què ens explicarà el dia a dia de l’assemblea i com hem arribat fins aquí!
Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!