Dissabte 18 de novembre!

Comença el dissabte amb Torre de l’Aire?

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 Llegir és un plaer! La Mercè Masnou ens explicarà una setmana més un autor, un llibre i les seves històries! I escoltarem el tercer capítol dels Casos Logan!

A partir de les 11:00 Bona feina, la  secció on parlem de les lleis, la justicia, i intentem entendre que passa al món. A Torre de l’Aire n’hi ha per a tots els gustos, i aquest cap de setmana els amants de la legalitat i la justicia, i pot ser també els de la injusticia, tenen una cita amb  nosaltres! 

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem moltes sorpreses! 

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!