Dissabte 20 de gener del 2017!!

Comença el dissabte amb Torre de l’Aire!!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 A Cel Obert!! Aquest mes el Doctor ens continuarà el tema del càncer i el càncer laboral! Recordes que el vam començar fa un mes? Doncs comencem l’any parlant sobre aquesta malaltia que tant ens envolta! 

A partir de les 11:00 Cara i Creu! Ens visiten els nostres economistes, més joves i més guapos! Cada mes ens descobreixen un tema de l’economia i ens el fan més fàcil! Si tens un dubte, tu també pots participar! Aquest mes ens parlaran sobre la situació de Veneçuela; “Veneçuela: mala gestió econòmica“.

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez i a més a més repassarem pel·lícules de bruixes!! Finalment, l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia amb moltes sorpreses! 

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!!!