Primer programa de la temporada. 20 anys d´Història

   Aquest dissabte dia 6 d´octubre 2018 comencem les nostres emissions. Una mica tard, però tot ho bo es fa esperar(o això diuen)

10:00 – Presentació de la 20ª temporada de Torre de l´Aire.

10:15- Toca de Peus. Tornem a recuperar una de les seccions més curatives del programa. Per fer-ho, tindrem a en Jaume Francàs que amb les seves mans i els nostres peus ens explicarà com tractar la desviació de l´esquena, un mal anomenat:

  • ESCOLIOSIS

10:55- A Preu d´Or. El nostre economista i advocat Jordi Brillas ens deleitarà amb un dels seus temes que ens afecta la nostra butxaca.

  • ASSEGURANCES, COMPRES I FINANCES

11:35- Cheff Combat. La nova secció de Rossi Rabot i Imma Rabot on tu pots participar. Una lluita de cuiners on la millor recepta és la guanyadora. Un combat de cuiners. ROSSI RABOTT´atreveixes a participar?

12:00- Agenda. Per estar al dia dels esdeveniments i actes de la comarca a càrrec de Alba Iglesias.

12:05- Sal o Sucre. Una de les secions més divertides del programa on possem a prova la pericia dels nostres locutors/res i també la teva. Una secció a càrrec de Joan Iglesias, i tú, que dius, Sal o Sucre?

12:40- Critica de Cinema. Sara González ens possarà al dia sobre les películes més actuals i quines podem anar a veure. I tú quina ens recomanes?

13:00- Entrevista. Aquesta setmana al programa entrevistem a Quim Masferrer, presentador del Quim_Masferrerprograma “El foraster” de TV3.

IMG_20170701_164924