Qui som?

Torre de l’Aire

 

Joan
El ”Dire”

Joan Iglesias,

Hola a tothom, sóc el director del programa i el responsable, tot i que no ho sembla, doncs amb tantes dones em prenen el pèl. Només us puc dir sobre mi que sóc capgròs, divertit i de vegades em fan posar de mala llet. Tret d’això m’encanta la ràdio i sobretot aquest programa, que esperem que us sigui didàctic i divertit! Aquest any m’encarrego de les entrevistes i la música.

Per cert, intenteu ser moderadament feliços.

Alba
La ”Risitas”

Alba Jaumandreu,

L’Alba Jaumandreu assumeix aquesta temporada un nou repte, fer-se càrrec del descontrol existent al programa. Ella és simpàtica, agradable… però té molta mala llet. Això sí, sap fer-se estimar.

Ella és responsable de les curiositats i que repartir la feina als membres del programa, ja us explicarà que tal li va aquest any!

 

Sara
Membre polivalent de Torre de l’Aire

 Sara González,

    hola a tots! Sóc la Sara, i tot i que aquesta temporada serà més relaxada per a mi, jo no em baixo de la Torre!  M’ agrada la ràdio, i penso que l’ equip d’ aquest any es fabulós, com sempre!

                         

 

Alba Iglesias
La ”Peque”

                                  Alba Iglesias,

Hola. Em dic Alba i tinc 13 anys. Visc a Centelles. Sóc una persona bastant simpàtica i una de les meves passions es ballar.

A part de tot això l´Alba és potser la més tímida, poques vegades l´escoltareu xerrar, el nostre repte serà treure-li la timidessa. Les tasques de l´Alba al programa son diverses, tècnic, també porta la secció d´agenda, en definitiva, que està aprenent a ser una bona periodista.

Mar
La becaria del programa

Mar Palou, 

   Em dic Mar, tinc 14 anys, i sóc de Vic. Una de les meves passions es el ball.  Amb els desconeguts sóc tímida.

La definició que ens dona la Mar no és ben bé així. La Mar és simpàtica i tímida, però també té el seu geni, sinó deixeu que passin els programes. S´ha de dir que és molt responsable amb les feines que li donem al programa i que molt bé per la seva adaptació a Torre de l´Aire.