Aquest dissabte, dia 28 a Torre de l´Aire…

Hola a tothom, ja hem començat programa, recordeu el nostre concurs, el de llepa´t els dits. A continuació us propossem la programació d´aquest dissabte dia 28 d´octubre, esperem que us agradi!

10:00-Calidoscopi Calidoscopi

    La nostra bruixa Carme torna al programa amb més força i poders del normal. Aquest dissabte ens desvetllarà algunes sorpreses per la temporada i ens parlarà sobre fenòmens paranormals. 

11:00-Bona Feina

   HPIM1138   Evidentment no pot faltar al programa el nostre famós advocat, Ignaci Jaumandreu. Aquest any per això hem canviat el nom de la secció, si abans era la feina de tenir feina,  ara creiem que hem realitzat una bona tasca durant aquests anys i li hem possat Bona Feina.

   Aquest dissabte ens farà un resum sobre la temporada, doncs hi ha moltes coses a parlar, tindrà feina.

12:00-Entrevista

   No pot faltar en un programa com el nostre les bones entrevistes, per això aquest dissabte encetem aquesta secció amb la presència d´una tarotista famosa, Dolors Soriano. La coneixerem una miqueta més a fons i a més farem consultes telefòniques, voleu saber el vostre destí?

13:00-Critica de cinemaSara

   L´última hora, per fi, l´hora de l´esbarjo del programa. Per saber de manera distessa les estrenes al cinema, les millors pelicules i també la serie d´aquesta setmana. Tot a càrrec de Sara González, la guapíssima crítica que tenim al programa.

13:30-Agenda i curiositats

      Com deia, l´ultima hora, us informarem de l´agenda, una mica de noticies i per riure i aprendre, curiositats…Que

Alba
Moltes felicitats!!!!

més ens pots demanar? Això si, tot a càrrec de la no menys guapa Alba Jaumandreu…

   T´HO PERDRÀS?TdA