AQUEST DISSABTE…PRIMER DISSABTE

Hola a tots, estem molt nerviosos per començar aquest primer programa, tenim els nervis a flor de pell…Recordar-vos que ens podeu escoltar al 107.4 fm des de Balenyà i Centelles però a través d´internet des de qualsevol punt del món, només heu d´entrar a www.torredelaire.cat Joan

Aquest any celebrem el 15è  aniversari de programa, això vol dir que tindrem moltes sorpreses i totes per vosaltres…Una sorpresa, bona o dolenta, és que farem un hora més, l´horari serà els dissabtes de 10 a 14.

Només dir-vos que aquest primer programa, serà de presentació amb algunes seccions, també farem un resum de tot el que tindrem al llarg de l´any entre d´altres.

Bé, només dir-vos que esperem amb molta il.lusió aquesta tornada i esperem que vosaltres també, agrair-vos la vostra fidelitat al programa i com tots els dissabtes, començar-lo amb ganes, optimisme i diversió. fins demà!!!