PASTIS DE GINTÒNIC
Per la mousse de llimona:
– Un motlle desmuntable
– Un paquet de galetes Maria
– 150 gr de mantega per la base del mousse
Es trituraran les galetes amb la mantega a temperatura ambient i s’untarà la base del motlle.
Per la mousse
S’escalfen 250 mil·lilitres de llet i quan comenci a bullir es retira del foc i s’afegeix la gelatina de llimona ben desfeta perquè no tingui grumolls. S’hi posarà el suc de quatre llimones i el pot de llet condensada. Es barreja bé i es deixa refredar.
A part es munta la nata i s’incorpora a la preparació anterior i es posa a refredar a la nevera entre tres i quatre hores.
Per la gelatina del gintònic
S’escalfa l’aigua amb el sucre i quan comenci a bullir s’afegeixen sis fulles de cua de peix o l’equivalent a gelatina neutre (sense gust). Es remena bé i s’afegeix el suc de la llimona, la tònica i la ginebra. Es retira del foc i es deixa refredar. S’afegeix al gust pebre sosa i alfàbrega o menta fresca (fulles).
Quan el mousse està fred s’hi tira per sobra la preparació tèbia i es deixa a la nevera un mínim de quatre o cinc hores (sinó s’ha de veure que estigui quallat).
Base: un paquet de galetes. 150 gr. de mantega.
You must log in to post a comment.
You must be logged in to post a comment.