Programació 29 de març

   Hola, ja torno a tenir la graella de Torre de l´Aire acabada de sortir del forn. Res especial a dir-vos, només que aquet dissabte és programa especial i què vol dir això? Doncs mireu la programació…

10:00-ENTREVISTA

   Aquest dissabte SI, tret del malentés del 7 de deembre, aquest dissabte tindrem la grata companyia de l´Arcadi Oliveres, que no saps qui és? Doncs més motiu per escoltar l´entrevista. De totes maneres, si no et va bé escoltar-nos a les 10:00, el mateix dissabte ens farà una conferència a la Sala d´Entitats de Balenyà i parlarà sobre les possibles respostes d´una societat en crisi, això serà a les 12:30, et recordo, a l´Espai Cultural de Balenyà (mateix edifici que la ràdio), a la Sala d´entitats.

Arcadi Oliveres

12:00-ENTREVISTA

   Tot i així continuarem amb una altra entrevista no menys interessant, Miquel Solà, del KOK de Balenyà, que ens parlarà sobre la gira que tindrà lloc el 4 d´abril  de Willie Nile. Aqui, a Balenyà, SI; SI, a l´Ateneu! A les 22:30 pm. el preu 24€ a taquilla i 20 en punts de venda (Martolina Divina i Forn Nou)

13:00-CRITICA DE CINEMA

   Com sempre la Sara ens farà gaudir d´una estona per desconectar de tot i saber quines pelicules podem anar a veure al cinema.

13:25-JOC DE SERIES

   L´Adrià ens comentarà una serie més aquesta setmana per poder conèixer-la i saber si és apta o no per nosaltres.

   A més a més coneixerem les “pelis” que faran a la televisió aquest cap de setmana per si no podem gaudir del cinema, sempre està l´alternativa i fer un “sofing”.

AinhoaTotsConill d´indies

Un programa per petits, no tan petits i animals, així som nosaltres!

Ah! i m´endecuidava. Acabarem si tot va bé amb curiositats, a càrrec de l´Alba Jaumandreu. Ara ho esbombeu a la gent i si us agrada la proramació, tenim una cita dissabte, a les 10:00!

                                   Jo m´en vaig a per un donut!

Vull un donut

Deixa un comentari