Dissabte 2 de maig 2015

Ja tenim aquí ben “calentoneta” la programació d’ aquest dissabte!!!!!

 

10:00 CURIOSITATS – Amb Alba Jaumandreu

Quin objecte estrany, notícia bomba o xorrada ens portarà l’ Alba? No t’ ho perdis! Hi han coses que serveixen per al dia a dia

10:30 ESPECIAL ELECCIONS – Amb Tomàs Girvent Oliva PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA- CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP)

tomas girvent

   L’ alcaldable a l’ Ajuntament de Balenyà Tomàs Girvent de  PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA- CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) (alcalde del Municipi en l’   anterior legislatura), torna a ser cap de llista de cara  a les eleccions Municipals. Ell ve a presentar-nos el seu projecte electoral.

11:00 ESPECIAL ELECCIONS – Amb David Soldevila i Sentmartí ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA – ACORD MUNICIPAL (ERC – AM)

Grup d' Esquerra Republicana de Catalunya per Balenyà

 

L’ alcaldable a l’ Ajuntament de Balenyà David Soldevila de ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA – ACORD MUNICIPAL (ERC – AM) es presenta com a cap de llista i ens ve a presentar el projecte que durà a terme en cas de ser l’ escollit com alcalde del Municipi de Balenyà (Els Hostalets)

 

 

11:30 ESPECIAL ELECCIONS – Amb Albert Mellado Argelich GENT PER BALENYÀ (G p B)

Logo de Gent per Balenyà

L’ alcaldable a l’ Ajuntament de Balenyà Albert Mellado Argelich cap de llista de GENT PER BALENYÀ (G p B) ve a presentar-nos el seu projecte electoral i candidatura a l’ Ajuntament del Municipi de Balenyà (Els Hostalets)

12:00 QUICARELL POÈTIC NOVA GENERACIÓ – Amb Glòria Rabot, Carme Mateos, Cristina Sánchez, Anna Maria Beltran, Carme Catà i Carme Pomà

Les nostres poetes s’ han de posar les piles ja que la “parauleta/ota” que en Joan els hi va fer afegir al poema era NANOPARTÍCULA!!! S’ hauran ensortit els nostres poetes i portaran fets els deures?

12:30 LLEPA’T ELS DITS – Amb Rossi Rabot

A aquestes hores i després de llevar-nos d’ hora un dissabte, els membres del programa tenim gana! I la Rossi, que sempre es molt amable, ens cuida amb les seves receptes. Agafa paper i boli, que segur que quan ho facis tu, et lleparàs els dits!

13:00 CURIOSITATS – Amb Alba Jaumandreu

Si si, per si no havíeu tingut prou, i ja per començar l’ hora més esbojarrada del programa tornem a tenir Curiositats!HPIM2725

 

13:20 CRÍTICA DE CINEMA – Amb Sara González

            Aconseguirà la Sara començar la crítica a l’ hora que li han pautat? O farem com sempre i li deixarem 10 minuts? Si vols saber-ho i quines pelis veure, no et perdis, la Crítica de Cinema!Sara González

Deixa un comentari