Dissabte 21 d’octubre seguim, i tu amb nosaltres!

Dissabte 21 d’Octubre  et perdràs Torre de l’Aire?

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 Calidoscopi, la  secció de Torre de l’Aire queè està en mans d’una Bruixa! Ep, però una bruixa bona, La Bruixa Carme! Si t’interessa el món del tarot i descobrir secrets i tresors amagats, aquesta és la teva secció. A més a més la Bruixa Carme cada dissabte tirarà les cartes del tarot a tots el nostres oients que truquin.

A partir de les 11:00 parlarem amb els nostre advocat laboralista, Ignasi Jaumandreu. A Bona Feina parlarem sobre les possibles repercusions en el món laboral després de la sortida d’empreses de Catalunya. Tens algun dubte sobre el teu lloc? Vols tornar entrar al món laboral? Doncs escolta Bona Feina!

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem una entrevista sorpresa!

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!

Deixa un comentari