4a Gala de Torre de l’Aire!

Dissabte 28 d’octubre Torre de l’Aire va viure la seva 4a gala. Acompanyats dels membres, col·laboradors i el jurat, els assistents van poder compartir la tarda entre amics.

La gala què va tenir una durada de dues hores, va comptar amb actuacions, premis i paraules boniques. Xènia Santigosa i Clàudia Dinarès, membres del jurat, van reconèixer la feina dels mitjans locals. Santigosa va recordar, emocionada, els seus inicis a Ràdio Pista, i va agrair l’oportunitat de poder formar part del jurat.

En total es van atorgar 8 premis, dels quals tres comptaven amb un reconeixement material, una estàtua de la 4 gala: Millor secció, millor locutor i secció més innovadora; la resta de premis es reconeixien amb un diploma: millor veu masculina, millor veu femenina, millor tècnic, secció més instructiva i secció més improvisada.

Les actuacions que vam haver-hi durant l’acte van ser de caires molt diferents. Primerament van actuar un grup de ball avançat de flamenc del Gimnàs Nova Generació de Centelles. A més a més també va actuar la karateka Tamara González Cinturó Negre i Segon Dan; Primera classificada en Kumite d’Espanya i 3a del món en Kata. D’altra banda, les dues noies més joves del programa van preparar un ball que van oferir, també, durant l’acte.

Premis
  • Millor Secció:  A cel Obert, Bona Feina, Sal o Sucre
  • Millor Locutor:  Ignasi Jaumandreu i Alba Jaumandreu, Joan Iglesias
  • Millor Veu Femenina: Sara González, Mar Palou, Alba Jaumandreu
  • Millor Veu Masculina: Adrià Garcia, Ignasi Jaumandreu  i Francesc Solà.
  • Secció Més innovadora: Conviure a la Via Pública, Toca de Peus,Com Gat i Gos
  • Secció més improvisada: Calidoscopi, Sal o Sucre, Màquina del Temps
  • Secció més instructiva: A Cel Obert i Conviure a la Via Pública, Llepa’t els dits
  • Millor tècnic: Tots van estar nominats, cap premiat

L’acte es va culminar amb una actuació dels membres del programa, que van cantar la cançó “Hay un amigo en mi” de la pel·lícula Toy Story.