Comença el novembre amb Torre de l’Aire! Dissabte 4.11.2017!

Comença el primer dissabte de novembre amb Torre de l’Aire?

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 Llegir és un plaer! Ens tornem endinsar en el món de la lectura per conèixer un nou autor i un nou llibre! Mercé Masnou ens captiva amb frases, cites, i lectures de llibres, per recordar, i rellegir! 

A partir de les 11:00  A Preu d’Or, la  secció de Torre de l’Aire què està en mans del nostre economista, Jordi Brillas! Enx explica el món financer des de dins, i aquesta setmana descobrirem com és l’Economia en un món globalitzat. T’ho perdràs? 

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem Entrevista, aquesta setmana un tatuador! Shadow Maker tattoo! Si ets un boig dels tatuatges, o estàs dubtant si fer-te’n o no, escolte’ns a partir de les 13.00h!

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!