Dissabte 11 de novembre comença el dia amb Torre de l’Aire!

Comença el primer dissabte de novembre amb Torre de l’Aire?

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 Com Gat i Gos! La Laura Bartolomé ens explicarà totes les novetats de l’Assosicació dels Amics dels animals de Balenyà i Seva! A més a més, ens té una sorpresa preparada. Vindrà algú amb ella?

A partir de les 11:00  Cara i Creu, la  secció d’economia Torre de l’Aire pensada per la gent de carrer. Si et costa entendre el món de l’economia, les finances i el seu funcionament en Santi i la Joana, economistes, ens explicaran tot i més sobre aquest món amb paraules planeres! 

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem moltes sorpreses! 

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!