És Nadal a Torre de l’Aire!

Comença el dissabte 23 de desembre amb Torre de l’Aire!!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00  Calidoscopi!! La nostra bruixa particular, la Bruixa Carme, ens explicarà algun ritual per fer durant el nadal i abans de cap d’any. També tirarà les cartes a tots aquells que truquin!  

A partir de les 11:00 Sal o Sucre! En Joan ens farà perdre el Nord amb les seves cançons amagades! Ràpid, lent, al revés o remix, però quina cançó és? Nosaltres no entenem res ni encertem cap, però ens ho passem de conya! I tu? Truca i participa!

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia que tindrem moltes sorpreses Nadalenques! 

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte! 

Deixa un comentari