Primer programa de l’any!

Comença l’any amb Torre de l’Aire!!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00  A Preu d’Or! El nostre  economista particular ens explicarà quines expectatives econòmiques hi ha per aquest any 2018.Serà millor, o seguirem igual? Pujaran preus, baixaran, s’acabarà la crisi? Prediccions… 

A partir de les 11:00 Llegir és un plaer! Què ens recomanarà, la Mercè Masnou, aquesta setmana? La Mercè és una biblioteca ambulant, i cada quinze dies ens descobreix un autor, ens recomana un blog literari, i parlem d’aquells llibres transformats amb pel·lícules…. Quin serà el primer llibre de l’any? T’ho perdràs?

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia per repassar l’actualitat d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez; i l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I fins a la 1 del migdia amb moltes sorpreses! 

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!!!