Doctors, cuineres, entrevistes i bruixes. T’ho perdràs?

Comença el més de febrer amb Torre de l’Aire!!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

 

A partir de les 10:00 A Cel Obert Aquest mes el doctor ens acabarà el tema del Càncer laboral, arribem ja a la  3a part, i introduirem el tema de l’envelliment de la població treballadora i l’absentisme laboral

 

 

11

A partir de les 11:00 Llepat els dits!! Ens visita la nostra cuinera. Per primera vegada aquesta temporada ens visita la Rossi per tornar-nos a delitar amb els seus plats! Ens tornem a llepar els dits i a Torre de l’Aire estem més que feliços!

 

 

 

 

 

I aquesta setmana canvi d’horari! A les 11:30 Sal i Sucre. El joc on millor ens ho passem. Qui guanyarà aquesta setmana?

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia, amb l’Alba repassarem l’agenda d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de l’estat amb la Sara Gonzàlez i a més a més repassarem pel·lícules de bruixes!! Finalment, l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I a la 1 del migdia entrevistem a la Bruixa de l’any! 

Amb tot això arribarem a dos quarts d’una del migdia, i fins dissabte que ve!!!