Dissabte 14 d’abril ambient medieval, animals i diners!

Carnaval a Torre de l’Aire!!

A partir de les 10 ens trobaràs al 107.4 de la FM o a www.torredelaire.cat!! Podrem resoldre els dubtes de tots els nostres oients, que a través del 93.882.02.03 podran preguntar tot el que vulguin; també ens podreu demanar alguna cançó o trucar-nos perquè sí!

Què tindrem?

A partir de les 10:00 Com Gat i Gos. Ens visitarà la Laura Bartolomé que ens explicarà totes les novetats de l’Assosicació dels Amics dels animals de Balenyà i Seva! Si tens animals, t’estàs plantejant tenir-ne o vols adoptar-ne, aquesta és la teva secció.

A partir de les 11 A Preu d’Or. Els nostre banquer, economista i professor d’economia, ens descobrirà un dissabte més un calaixet nou sobre el món que envolta les finances. Ens ho explicarà de la manera més fàcil i més comprensible possible perquè l’economia ha de ser per tothom!!!

I amb tot això arribarem a les 12 del migdia, amb l’Alba repassarem l’agenda d’actes de la comarca d’Osona, sud! Descobrirem l’Aplicació de la setmana de la mà de la Mar Palou. Repassarem les estrenes de la cartellera cinematogràfica de la mà de la Sara Gonzàlez i repassarem la televisió del país! Finalment, l’Alba Jaumandreu, com sempre, ens farà descobrir a base de fets històrics un any de la història!

I a la 1 del migdia, entrevista! 

Aquesta setmana entrevistem a Terra d’Arquers, un ambient medieval amb entorns i activitats que et transportaran a un passat remot! Vols descobrir què és? Doncs a partir de la 1 del migdia és el teu moment! 

Deixa un comentari