Aquest Dissabte 14 de Març a Torre de l’Aire

10:05 QDONYS EN SÈRIE (Nova secció)

Amb Clàudia i Miquel Codony

Pare i filla es submergeixen junts en aquesta nova secció de Torre de l’ Aire que ens aportarà nous punts de vista sobre series de televisió.

Deixem-nos portar a les recomanacions d’en Miquel i Clàudia a Qdonys en sèrie!

11:05 LLEPA’T ELS DITS amb Rossi i Imma Rabot

Tant de temps de relax (per la gran reforma) amb els fogons apagats segur que ha aportat noves idees culinàries a aquestes germanes que, en qüestió de cuina són insuperables, esperem que ens portin qualsevol cosa, ja que si ho han cuinat elles segur que diem Llepa’t els dits!

11:50 AGENDA amb Alba Iglesias

AGENDA
Alba Iglesias

Ja no sabem si ens deixaràn sortir de casa o no a causa del temut COVID-19 o CORONAVIRUS però per si de cas tenim l’ Alba perquè ens possi al dia de que fer aquest cap de setmana.

Actes, xerrades, activitats, entera’t de què fer, on i quan amb l’ Agenda

12:00 A CEL OBERT amb Francesc Solà

A Cel Obert

El doctor amb la veu més dolça de la ràdio (te un nombrós club de fans) torna més punyent que mai amb un tema un tant espinós “Industria alimentària i Salut, una possible conspiració?” Tots els detalls sobre què creiem que passa amb el menjar a A CEL OBERT

13:00 CRÍTICA DE CINEMA amb Sara González i Gerard Bigas

Critica de cinema
Membre polivalent de Torre de l´Aire.

Amb una secció totalment renovada i amb la recent incorporació d’ en Carlitos, el ruc més estimat de la ràdio, la Sara i en Gerard ens porten més estrenes, més TV NEWS i més Burrades! No t’ ho perdis!

Deixa un comentari