Aquest dissabte 14 de novembre a Torre de l’ Aire

Seguim al peu de la Torre amb les mateixes ganes que sempre. Una setmana més podem dir que hem vençut a la pandèmia i que de Ràdio Pista ja no ens mouen ni amb aigua calenta! Estem preparats per gaudir amb vosaltres, us hi apunteu?

10:00 Píndola vermella – Amb Kimi

Aquesta nova secció que va começar amb una teoria conspiranoica sobre la Covid-19 ha començat per quedar-se i portar-nos temes dels que mai hem parlat al programa. Aquesta setmana en Kimi ens il·luminarà amb el tema de “La caiguda del Cabal” i farem una petita introducció sobre el “Qanon”

 

11:00 Bona Feina – Amb Ignasi Jaumandreu

Bona FeinaL’ Ignasi com sempre ens porta l’ actualitat dels treballadors i els empresaris ens esclareix temes que potser no són tan coneguts per tots envers els temes laborals. Aquesta setmana ens aclarIrà què són els EROS quines causes hi han per poder aplicar-los i com funcionen.

 

12:00 Les Planta en Punt- Amb Nogatina

La Noe ha vingut per quedar-se i per fer-nos la vida als amants i perquè no dir-ho també als negats en el món de les plantes. Aquesta verda secció ens donarà idees i tips per saber cuidar millor les nostres amigues verdes i poder decorar i enriquir-nos amb el tarannà tant maco que tenen els màxims habitants del planeta.

 

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara González

Sara González

Venim amb la ressaca de triar el Burro del més d’ Octubre…allò de “Durante el franquismo había elecciones”. Aviam quines novetats de plataformes, notícies i televisió podrem gaudir aquesta setmana.

 

No t’ oblidis, no t’ ho perdis, escolta Torre de l’ Aire!