Aquest dissabte 7 de novembre a Torre de l’Aire

Aquest dissabte i mentre la pandèmia ens ho permeti tornem amb les bateries carregades i amb ganes de seguir aguantant la Torre amb tots vosaltres!! A més a més els nostres col·laboradors volen seguir amb nosaltres i amb unes tècniques de connexió súper secretes continuen al peu del canó fent les seves seccions telemàticament!

10:00 Qdonys en sèrie – Amb Clàudia i Miki Codony

Miquel i ClaudiaAquest tàndem pare-filla que tant ens agrada tornen per parlar-nos de sèries noves o antigues i per recomanar-nos qué veure per entretenir-nos. Sèries que poden ser de tot tipus de gènere i tenint en compte la diferència d’ edats entre els dos Qdony tenim garantit que n’ hi haurà per tots els gustos.

 

11:00 Menudament! – Amb Tamara González

Aquesta noia s’ ha deixat caure vàries vegades pels “Premis Torre de l’ Aire” i sembla ser que se’n volia endur algún. Llavors li vàrem dir, si en vols un te l’ has de guanyar! I dit i fet la Tamara s’ incorpora a l’ exclusiu grup de col·laboradors de Torre de l’ Aire amb una secció on intentarem entendre una mica de pedagogia infantil i a gestionar certes situacions que es dónen amb els més menuts. Perquè són realment sorprenents, menuda ment!

 

12:00 Alcaldia – Amb Carles Valls

Carles VallsL’ alcalde dels Hostalets de Balenyà torna als estudis de Ràdio Pista per parlar-nos de la situació en què es troba el nostre municipi. Ens portarà notícies i esdeveniments que es dónen al poble i ens avançarà que passarà als Hostalets en aquests mesos.

 

13:00 Crítica de Cinema – Amb Sara González

Ens pensàvem que la Sara ho tenia difícil per continuar fent secció degut a Critica de Cinemala pandèmia però no! Amb les novetats que té aquest any la Crítica de Cinema hi ha contingut per donar i per vendre! No et perdis les estrenes de plataformes i el burro del mes d’ octubre! (si és que la Sara no es deixa els papers)!