Dissabte 21 de novembre, programa 900!!!!

 

Un dissabte més , després de 900 programes, venim carregats de seccions ben interessants per amenitzar-vos el dissabte, us hi apunteu?

10:00 La Màquina del Temps – Amb Jordi GàmezTeresa Pàmies

Aquesta setmana retrocedim en el temps per conèixer a la Teresa Pàmies una dona lluitadora i activista política avançada a la seva època. Aquesta escriptora catalana ens deixarà conèixer-la més aquest dissabte de la mà d’ en Jordi Gàmez.

 

11:00 Com Gat i Gos – Amb Laura Bartolomé

Amb la seva energia immutable la Laura ens ve a parlar sobre els més peluts de la casa (a no ser que visqueu amb Chewbacca). La pandèmia ha fet mal a tothom i els animals no en són una excepció així que com sempre Amics dels Animals de Balenyà i Seva fa el seu recapte anual per ajudar la associació.

 

12:00 A Cel Obert – Amb Francesc SolàA Cel Obert

Al Doctor Solà se li gira feina cada dos per tres perquè amb la salut no s’ hi pot jugar. Així doncs aquesta setmana ens esclareix un tema polèmic “Indústria Alimentària i Salut: una sospita de conspiració?” Què ens amaguen i que no? Ho desgranem tot demà de la mà del Dr Solà!

 

 

Critica de cinema

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara González

I per acabar i com cada setmana la Sara ens portarà les novetats de les plataformes digitals, la televisió i el burro de la setmana. A qui li possarem el barret de ruc aquest dissabte? Escolta’ns per saber-ho, t’ hi esperem!

Deixa un comentari