Aquest dissabte 5 de desembre a Torre de l’ Aire

La setmana passada la fornada jove de Torre de l’ Aire va aguantar la Torre i Déu ni dó que de bé que ho vàren fer!! Primer de tot felicitar-los! Aquest dissabte en Joan, el de sempre, torna a conduïr el programa que ve carregat fins als topes amb seccions tant xules com aquestes!

10:00 Les Planta en Punt – Amb Vita Blank

La Noe ens continua explicant tips i consells per cuidar millor dels nostres amics vegetals. Les plantes amb els seus colors i forma donen vida allà on s’ hi estàn, ara bé, les hem de saber cuidar, així que no et perdis, Les Planta en Punt per mantenir saludables les plantetes!

 

11:00 Menudament! – Amb Tamara González

Després de estrenar-se fa un més la Tamara ve amb un tema polèmic i escabrós…ELS REGALS! Què hem de fer per gestionar bé aquestes festes amb els més menuts? Com hauríem d’ actuar i quantes coses els hi hauríem de demanar al Pare Nöel o els Reis d’ Orient? I quant de menjar li hem de donar al Tió? Tot te valor educatiu i aquestes festes no ho són menys!

 

12:00 Alcaldia – Amb Carles Valls

Després d’ unes setmanes intenses al poble l’ alcalde ens ve a actualitzar la situació del municipi. Com es presenta el Nadal al municipi? Aquests i altres temes dissabte amb Carles Valls!

 

 

 

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara GonzálezCritica de cinema

Tornen a obrir els cinemes i després de la baixa de la setmana pasada la Sara ens porta el més fresc de la cartellera i TV NEWS, i el burro del Novembre!

 

Deixa un comentari