Aquest dissabte 23 de gener a Torre de l’ Aire

Amb intensitat per l’ actualitat agafem amb ganes aquest dissabte amb seccions tant bones i variades com aquestes

10:00 Llegir és un plaer – Amb Mercè Masnou

Llegir és un plaerCom sempre la Mercè ens porta les novetats editorials, ens recomana llibres per passar una bona estona amb la lectura i aquesta setmana a més a més en parlarem d’ un gran desconegut. “el món editorial”! Per arraulir-nos al sofà amb la manteta i un bon llibre, llegir és un plaer!

 

11:00 Píndola vermella – Amb Kimi

Aquesta secció tant intrigant i fascinant a l’ hora ens està donant a conèixer realitats del món que ni tan sols ens plantejàvem fa uns mesos. Aquest dissabte amb en Kimi descobrirem el “Projecte MK-ultra” un programa de control mental de la CIA. Tot un misteri, fins dissabte!

 

12:00 A cel obert – Amb Francesc Solà

Que el món està ple de substàncies nocives per culpa de la mà de l’ ésser humà, ho sabem. Què ens poden provocar segons quines substàncies químiques, plaguicides el glisofat i els plàstics, el Dr Solà ens en fa cinc cèntims i més, dissabte a “A cel obert”

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara González

Les sales continuen a mig gas, però això no fa que la Sara ens deixi de portar novetats, burros i cinema a dojo! Si vols saber amb que pots entretenir-te aquest cap de setmana tu demana, que la Sara t’ ho porta! 

 

Això i tot el bon rotllo i la gresca de Torre de l’ Aire, dissabte de 10 a 13:30, no t’ ho perdis o ens trobaràs a faltar!