Aquest dissabte 20 de Febrer a Torre de l’ Aire

Seguim els dissabtes amb les mateixes ganes de sempre omplint les ones amb seccions tant exquisides com aquestes!

 

10:00 La Màquina del temps – Amb Jordi Gàmez

De la mà d’ en Jordi aquesta setmana coneixerem el moviment Zapatista. Un moviment polític que es va engegar a Mèxic i que es un desconegut per a la majoria de nosaltres, però que en sí, es interessant de conèixer i fins i tot ens pot fer plantejar-nos el sistema polític en què vivim.

 

11:00 Menudament! – Amb Tamara Gonzàlez

Continuem coneixent els més menuts de la mà de la Tamara que aquesta setmana ens parlarà sobre l’ educació en positiu. Amb termes “moderns” com l’ assertivitat, un mot que cada vegada agafa més empenta, però que ens pot canviar la manera de viure i gaudir dels nostres infants.

 

12:00 Bona feina – Amb Ignasi Jaumandreu

L’ Ignasi ens possarà al día del món laboral per no quedar-nos enrere. De fet, aquesta setmana parlarem sobre l’ obsolescència laboral un tema a l’ordre del día si volem continuar actius i tenir feina. També comentarem la “prohibició” d’ acomiadar, tema estrella aquestes últimes setmanes.

 

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara González

I per últim, però no per això menys important, la Sara ens possarà al día de les estrenes de cinema, què veure a la TDT i el burro de la setmana!

 

Us esperem aquest dissabte de 10 a 13:30! No us ho perdeu!