Aquest dissabte 27 de novembre a Torre de l’ Aire

Acabem el mes de novembre amb seccions tan variades com aquestes!

10:00 CALAIX DE SASTRE – Amb Dolor Vinyet

Aquesta setmana la Dolors ens explicarà moltes curiositats sobre la cuina a l’ antiga roma. Com s’ alimentaven els “Cèsars”? La cuina del gran Imperi Romà al descobert.

 

 

 

 

11:00 BONA FEINA – Amb Ignasi Jaumandreu

El mercat laboral i els seus intríngulis són els temes que ens desgrana secció rere secció l’ Ignasi. I una setmana més arriba disposat a ensenyar-nos més coses de la vida laboral i les seves normes.

12:00 AGENDA – Amb Mar Palou

Mar PalouEn aquesta darrera i moguda setmana on s’ ha implantat el passaport Covid per accedir a tota mena d’ espectacles culturals, bars i restaurants entre d’ altres, la Mar ens porta el més granat d’ Hostalets de Balenyà i “rodalies” per entretenir-nos durant la setmana que encetem “demà”. Recordeu, passaport Covid i vacunes!

 

 

12:10 ÉS TEMPS DE MÚSICA – Amb l’ Equip  de Torre de l’ Aire

50 minuts musicals amb la millor selecció de hits, novetats musicals i una mica de tria personal de l’ equip de Torre de l’ Aire!

13:00 QDONYS EN SÈRIE – Amb Clàudia i Miquel Codony

I per acabar, si no voleu sortir perquè també farà un fred que pel·la, el pare i la filla amb més ganxo de Ràdio Pista ens porten sèries de tota mena per fer, per què no? Marató de sofà, mantenta i crispetes! Si es que enlloc com a casa i si és amb bona companyia i bona sèrie millor!

 

Us esperem com sempre de 10 a 13:30 del migdia, i recordeu, no hi ha res impossible!

Deixa un comentari