Aquest dissabte 4 de desembre a Torre de l’ Aire

Un altre any arriba al seu final i com ja sabem el desembre sempre és un mes ple de màgia i il·lusió, per això hem preparat aquestes seccions, perquè casa vostre comenci a fer aquella olor de festa i s’ escalfin els motors esperant l’ arribada del Nadal.

 

10:00 Les Planta en Punt – Amb Noelia Alba

La Noe ens porta els millors consells i “tips” per a què les nostres amigues verdes ens omplin la llar amb els seus colors i fins i tot perfums! Deixa’t seduïr pel món vegetal i aprèn tot allò que necessiten les teves plantes amb la millor jardinera del poble!

 

 

11:00 Llepa’t els dits – Amb Rossi i Imma Rabot

Tenim les festes a tocar i si a sobre aquest any fem d’ anfitrions la responsabilitat d’ obrir casa nostre i compartir la taula pot fer-se una feina complicada. Per això la Rossi i la Imma ens porten aquesta setmana un repertori de receptes nadalenques amb entrants i plat principal per quedar d’ allò més bé amb els nostres convidats. Ja no tenim excusa, podem ser súperxefs amb les receptes de les germanes Rabot, i que a taula regni el silenci perquè gaudim del millor àpat!

 

12:00 Agenda – Amb Mar Palou

I ja sabem que estàveu esperant aquests dies ja que arriben les primeres festes del desembre, però si a part d’ anar a la Fira de l’ Avet d’ Espinelves o pujar al Mercat Medieval de Vic vols saber que fer a Hostalets de Balenyà i les seves rodalies tranquil! No pateixis gens! Que la Mar ens porta una agenda carregada de coses per tenir opcions per no aburrir-te!

 

12:10 Alcaldia – Amb Carles Valls

El Nadal sempre són unes festes amb una gran rebuda al poble. Portem tot un any esperant amb il·lusió i moltes ganes que arribin aquests dies per donar la carta de reis al Patge Reial Faluc, esperant amb ànsia cagar El Tió del poble i la festa grossa, esperant que Ses Majestats els Reis de l’ Orient vinguin a portar-nos un any més la seva màgia amb la Gran Cavalcada!

I l’ alcalde, que té molt bona relació amb ells, ens vindrà demà a desgranar-nos els detalls de les festes més especials de l’ any.

 

 

 

 

 

 

 

12:50 Entrevista – Amb David Montesinos

Coneixes el món de l’ Aikido? Aquest art marcial “modern” per la seva data de creació és el que ens presentarà demà en David. L’ Aikido definit de manera comú com “El camí de la armonía de l’ energía vital” és un art marcial que no busca només el combat, si no una comunió del qui el practica amb sí mateix. Així que ens deixarem portar fins al Japó per conèixer de bona mà una altre de les bases marcials del país del Sol Naixent!

AIKIDO

Deixa un comentari