Qui som?

Torre de l’Aire

Joan
El ”Dire”

Joan Iglesias,

Hola a tothom, sóc el director del programa i el responsable, tot i que no ho sembla, doncs amb tantes dones em prenen el pèl. Només us puc dir sobre mi que sóc capgròs, divertit i de vegades em fan posar de mala llet. Tret d’això m’encanta la ràdio i sobretot aquest programa, que esperem que us sigui didàctic i divertit! Aquest any m’encarrego de les entrevistes i la música.

Per cert, intenteu ser moderadament feliços.

Alba Jaumandreu

Alba Jaumandreu,

L’Alba Jaumandreu assumeix aquesta temporada un nou repte, fer-se càrrec del descontrol existent al programa. Ella és simpàtica, agradable… però té molta mala llet. Això sí, sap fer-se estimar.

Ella és responsable de les curiositats i de contagiar-nos el somriure cada dissabte

Sara
Membre polivalent de Torre de l´Aire.

 Sara González,

Ella és la responsable de la Crítica de Cinema, i tot i que va una mica carregada de feina ens fa un forat els dissabtes per parlar-nos de les estrenes de cinema i de les novetats i curiositats del món de la tele

                         

Alba Iglesias    

Alba Iglesias

L’ Alba es fa gran, i cada vegada agafa més responsabilitats al programa.

A part de tot això l´Alba és potser la més tímida, poques vegades l´escoltareu xerrar, el nostre repte serà treure-li la timidessa. Les tasques de l´Alba al programa son diverses, tècnic, també porta la secció d´agenda, en definitiva, que està aprenent a ser una bona periodista.

Mar Palou

 

 Mar Palou, 

  La Mar també es fa més gran i agafa més responsabilitats. A més a més cada vegada se sent més segura al programa i això alhora fa que a l’estudi locutant, es noti.

Clàudia Prat

Clàudia Prat

Aquests últims anys l’ equip es renova i multiplica, una de les últimes incorporacions és la Clàudia, que ens està sorprenent amb el seu aprenentatge a l’ apartat tècnic i que, de ben segur quan porti un temps més amb nosaltres xerrara amb més seguretat i força a l’ estudi

Eudald Puig

Equip Torre de l´Aire
Eudald

L’ última incorporació del programa és un noi absolutament responsable (algo del que teníem mancances últimament).

Li agrada molt el món de la ràdio i ens ho demostra cada setmana amb el seu interés per aprendre i per intervenir al locutori, entra amb molta força!

                                           Claudia Codony

Equip Torre de l´Aire
Clàudia Codony

És actualment la més petita de l’ equip però això no és un impediment per res ja que aquesta menuda és espavilada com ella sola, de fet, en poc temps està aprenent moltíssimes coses, entre elles a fer servir l’ apartat tècnic com una professional, amb aquestes ganes sempre Clàudia!

Martina

Equip Torre de l´Aire
Martina

La Martina és, juntament amb l’ Eudald i la Clàudia un dels últims membres que s’ han incorporat a l’ equip. Ella aporta aquest aire fresc amb la seva espontanietat.

També aprèn a fer de tècnic però sobretot destaquen les seves ganes d’ entrar al locutori per enriquir-se dels temes que parlem al programa

                                            Adrià García

Adrià García

I per últim però no per això menys important, tenim l’ Adri, que com que es fa gran cada vegada te més responsabilitats en la seva vida fora del programa i per això no el tenim amb nosaltres tant com voldríem, però no passa res, perque quan es deixa caure ja sap que te les portes obertes