Qui som?

Torre de l’Aire és un programa molt complert. No només pels, gairabé, 25 anys que porta en antena, sino també per la seva varietat de contingut. Un dissabte al matí ens pots trobar parlant de dret laboral, medicina, conspiracions, receptes i fins i tot anime! Tot això i més encara per descobrir. Som autèntics, genuïns, i per sobre de tot, creiem que res és impossible!

Molt bon dia, molt bon dia, molt bon dia!!! Soc en Joan, el director de Torre de l’Aire. Soc el membre més antic del programa, doncs soc aqui des del 1998. Tinc passió per la ràdio des dels 14 anys i crec que es nota que aquesta passió no ha minvat gens ni mica. Soc sincer, una mica rabiut també, però els meus companys em descriuen com una persona simpàtica i acollidora. Els meus colors preferits son el verd i el taronja, i entre els meus interessos hi ha, efectivament, la ràdio i els minerals.

Hola! Soc la Gal·la, la subdirectora del programa. Vaig néixer al 2012 i em descric com una persona guapa, llesta i responsable (nosaltres també opinem que té una capacitat de lideratge nata). Si teniu algun problema, tranquils, que li dic al meu pare. Els meus colors preferits son el lila i el turquesa, i algunes de les meves aficions son fer lettering, tocar l’acordió i, evidentment, la ràdio.

Boneees! Soc la Mar, el membre del programa amb més antiguitat després del Joan. Vaig néixer al 2002 i soc universitària. Vinc de Sabadell expressament cada dissabte, per això la Gal·la m’ha xorissat el lloc de subdirectora; tots sabem que “Sabadell, mala pell”. Vaig entrar al programa al 2015 sent una nena innocent i angelical, i he crescut amb el programa (és a dir, m’han pervertit). El meu color preferit és el blau, i les meves aficions son aprendre idiomes, escoltar música, llegir i la ràdio.

Hola! Soc la Tania, vaig néixer al 2004 i, encara que ja porto uns anyets com a membre, m’he incorporat també com a col·laboradora amb la meva secció Fase Otaku. M’encarrego de manar a l’apartat tècnic. Vaig entrar amb una timidesa que s’ha anat difuminant amb els anys de programa, i ara xerro més. Soc una noia tranquil·la, perfeccionista i molt treballadora. Els meus colors preferits son el verd i el negre i gaudeixo els videojocs, dibuixar i jugar a bàsquet. I de la ràdio també!

Aquí, l’Oriol! Vaig néixer al 2009 i porto a la ràdio des del 2021. Soc el preadolescent del programa. Com soc el germà de la Gal·la em van acoplar un dia, i m’hi he quedat al veure com gaudeixo la ràdio. M’agrada fer de tècnic, i manar, el problema és que no em deixen. Ells no ho saben, però podria portar el programa sol tranquil·lament. Soc espabilat (potser una mica massa), però bon company. El meu color preferit és el verd i m’agraden els videojocs, els drons i el taekwondo. Ah!, i la ràdio.

Hola! Em dic Domènech, Joan Domènech. Soc l’adolescent del programa. Vaig néixer al 2007 i em consideren un empanat, tot i que en realitat soc distret, aplicat i a vegades, faig preguntes xules. Diuen que soc molt intel·ligent, però jo em considero més còmic i ingeniós que no pas una altra cosa. El meu color preferit és el groc i, com que sovint vaig perdut, no tinc gaires aficions, tot m’avorreix. Però gaudeixo (només una mica) de veure partits de futbol (visca el Barça i el Girona) i veure la Formula 1. Se m’oblidava, també m’agrada anar a la ràdio. De fet, tinc la meva pròpia secció, Smooth Operator, i d’en tant en tant organitzo algun Sal o Sucre, un joc que s’han inventat aquests, que estan més penjats que jo.