Història

Torre de l’Aire va començar l’any 1999, emetent els divendres a la nit i sent preferiblement un programa de música variada i agenda d’Osona. Els nostres inicis van ser a Ràdio Centelles, ràdio actualment tancada per desinterés polític. Veient el panorama, en Raúl Muñoz i en Joan Iglesias, ens vam dirigir a Ràdio Pista, l’emissora municipal de Balenyà.

Allà ens van acceptar, tot i que llavors només hi havien tres programes en emissió, tota la resta de programació funcionava com un repetidor de COM Ràdio. La nostra freqüència actualment és la de 107.4 fm.

Mica en mica vam incrementar el número de persones del programa i no va ser fins que Ràdio Pista va canviar de director que vam demanar canviar l’hora i el dia de programa. Així va ser com Torre de l’Aire, va passar d’emetre els divendres nits a ser un magazine de quatre hores els dissabtes al matí.

Continuarem amb la història de Torre de l’Aire: són molts anys i molta gent que ha passat per aquí, però us deixo la sintonia que vam tenir a primera hora en l’emissió dels divendres nit.

Molts de vosaltres us demnareu qui som i quants, doncs aqui ens teniu!

Començo per mi, Joan Iglesias, actual dire del programa i responsable de si pasa alguna cosa. Porto molt de temps a la ràdio, no només a Ràdio Pista, però aqui semblo un iaio.

Ell és en Javi Lara, era tècnic i aquest any 2011 ha sigut el millor locutor de Ràdio Pista.

Qui ho aniria dir! Alegre i divertit ens passa les ultimes actualitats musicals del programa a part d´ajudar a la crítica de cinema.