Aquest dissabte 24 d’ Octubre a Torre de l’Aire

10:00 Llegir és un plaer amb Mercè Masnou

                                                    La Mercè Masnou torna una temporada més per comentar-nos llibres i Llegir és un plaernovetats editorials. Si el que t’ agrada és la lectura, passem una estona de tertúlia plegats parlant de bons llibres, llegir és un plaer!

 

 

11:00 Entrevista a Albert Mellado i Josep Tió

En aquests temps tant difícils per tots el que més canvis i dificultats ha patit provablement sigui la sanitat pública però, com s’ ha enfrontat el CAP dels Hostalets de Balenyà a la pandèmia? Quina és la situació actual del consistori municipal? Això ens ho expliquen l’ Albert i en Josep aquesta setmana.

12:00 Màquina del temps amb Jordi Gàmez

Aquesta setmana repassem un hite en la història de la humanitat coneixent de prop un home que va ser qui va obrir la carrera espacial. El primer home que va anar a l’ espai. Yuri Gagarin. Quina és la seva història? Com va ser aquell primer viatge ple de dubtes? Com es va sentir a l’ espai? Aquesta setmana a la màquina del temps Yuri Gagarin

13:00 Crítica de cinema amb Sara González i Gerard Bigas

Totes les novetats del cinema i les plataformes les trobem un dissabte més amb la Sara i en Gerard a la Crítica de Cinema!

Deixa un comentari