Aquest dissabte 2 de Gener de 2021 a Torre de l’ Aire

FELIÇ 2021!!! Un any per oblidar però també per aprendre ens queda enrere i encetem el 2021 amb tota la il·lusió i confiança del món. Sabent que, davant les adversitats a les que ens hem enfrontat tots aquest passat 2020, hem sortit enfortits a nivell personal! Comença un any ple de nous reptes que assolir i noves oportunitats per ser millors!

 

FELIÇ 2021

 

10:00 EL SECRET DE LES MUSES – Amb Èlia Villaitodo

En l’ últim secret de les muses, a l’ Ailin li vàrem preguntar sobre els atrapasomnis (lligan-t’ho amb el tema de Morfeo) i ella ens va agafar el guant per parlar-nos sobre ells. A més a més, en aquestes dates tant especials parlarem sobre l’ Arbre de Nadal i sobre el Vesc.

 

11: MENUDAMENT – Amb Tamara González

Aquesta setmana ens fiquem en un tema on hi ha molta tela per tallar. La Tamara ens parlarà dels diferents estils educatius plantejant-nos quin és l’ adequat o quines conseqüències té per als infants en el seu desenvolupament. Aquests i altres dubtes a Menudament!

 

 

12:00 ALCALDIA – Amb Carles Valls

 Tocats per la pandèmia hem tingut unes festes prou atípiques com per no qualificar-les de “normals”. Aquesta setmana vinent viurem la “nit més màgica de l’ any” per als més menuts de la familia i és per això que parlarem de com viurem la Cavalcada dels Reis d’ Orient als Hostalets de Balenyà. A més a més també sabrem com se’ns presenta el 2021 al municipi un any nou carregat de nous reptes, també a nivell polític.

 

13:00 CRÍTICA DE CINEMA – Amb Sara González

I per acabar com sempre la Sara ens portarà el més nou de la taquilla i com que encetem any la cartellera més destacada de 2021 (sempre i quan la pandèmia ens deixi obrir sales), notícies de la tv i el burro de les vacances de Nadal.

PER ACABAR TOT L’ EQUIP DE TORRE DE L’ AIRE VOL DESSITJAR-VOS A TOT@S UNA BONA ENTRADA D’ ANY!

Deixa un comentari