Aquest dissabte 11 de juny a Torre de l’Aire

Continuem el camí cap al final de temporada i aquest dissabte ens acomiadem, fins després de vacances, d’unes seccions ben consolidades a la Torre!

10:00 A CEL OBERT – Amb Francesc Solà

Com sempre amb el doctor reflexionem cap a ón anem com a societat en qüestions mediambientals, físiques, alimentàries etc…

Aquesta setmana li tocarà desgranar-se a la mineria marina. 

Parlarem també de com recomposar-nos quan hem viscut o ens ha succeït algun fet negatiu i reflexionarem sobre la mediocritat de la societat. Qui som? Cap a on anem?

 

11:00 BONA FEINA – Amb Ignasi Jaumandreu

Estem en plè procés de canvi a nivell laboral. El govern central està aplicant i n’aplicarà nous canvis a treballadors i empreses i l’Ignasi, com a expert en la matèria ens explicarà quins són i quines conseqüencies comporten.

 

12:00 AGENDA -Amb Mar Palou

Ja notem la calorada i fins que ens obrin les piscines com a “culs inquiets” que som volem saber que fer aquest cap de setmana. Si tu també la Mar t’omple l’agenda de la setmana!

12:10 PÍNDOLA VERMELLA – Amb Kimi

Són les noves tecnologies una gran ajuda al segle XXI? Què ens aporten? Què hi ha al darrere? En kimi ens ajuda aquest dissabte a obrir els ulls i saber més sobre elles. 

12:50 COM GAT I GOS – Amb Associació animalista de Centelles

Continuem parlant sobre els nostres amics més peluts a Com Gat i Gos

AIXÒ I MÉS DEMÀ A TORRE DE L’AIRE!

Deixa un comentari