Aquest dissabte 7 d’ octubre a Torre de l’ Aire

Engeguem el segon programa de la temporada carregat de seccions fresques després del període de vacances!

10:00 A Cel Obert – Amb Francesc Solà

El doctor Solà enceta un nou i interessant tema com és el “METAVERS”. Tothom en parla, però, què sabem realment d’ ell? Quins perills comporta?

 

 

 

11:00 Animals com tu – Amb l’ Associació Animalista de Centelles

Els nostres animalistes arriben després d’ un llarg estiu a possar-nos al día de tot el que envolta els millors amics de l’ésser humà

 

11:40 Agenda – Amb Mar Palou

Si no téns plans ja ho saps! La Mar està disposada a omplir-te l’ agenda d’ actes perquè puguis fer com els polítics i dir allò de “tinc l’ agenda plena”. Entretenir-se a Osona sud no és tan difícil si escoltes el que et propossem a L’ AGENDA!

12:00 Fora de joc – Amb Joan Domènech

I si a tu el que t’ agrada són els esports per excelència en Joan (Domènech) et posa al día de tot el que ha passat/passarà durant la setmana!

12:10 Alcaldia – Amb Carles Valls

Ja tornem a tenir amb nosaltres a l’ alcalde d’ Hostalets de Balenyà perquè ens faci cinc cèntims de l’ estat actual i futur del municipi.

13:00 Curiositats – Amb Elsa Sáez

Sabies que el peu mesura el mateix que el braç del colze a la mà? (frase mítica de Pretty Woman, qui ho ha probat?) No? Doncs potser l’ Elsa tampoc us ho diu, però segur que te’n  vas a dormir sabent alguna cosa ben sorprenent perquè a les curiositats pot sortir qualsevol cosa!

 

I a Torre de l’ Aire també, perquè res és impossible desde aquí dalt! Dissabte de 10 a 13:30 del migdia, t’ ho perdràs?

 

Deixa un comentari