Coca de verdures
COCA DE VERDURES
INGREDIENTS:
– 250 grams de farina.
– 25 grams de llevat de forner
– 26 cl. de llet
– 10cl. d’oli suaus
– 3 ous sencers
– Formatge ratllat
VERDURES:
– Albergínia
– Carbassó
– Champinyons
– Ceba
– Pastanaga
– Pebrot escalivat
– Carxofa
– Tomàquet fregit
MATERIAL:
– 2 Vols
– 1 motllo quadradet
ELABORACIÓ DE LA COCA:
En dos vols separem la clara del rovell. En el vol del rovell hi tirem el llevat i la llet, ho remenem ben remenat i li encertem 2 o tres cullerades de farina i amb això fem com una pasta.
Ho tenim que deixar tapat duran una mitja hora aproximadament perquè el llevat pugi.
Mentre vol s’escalfa, en l’altre hi tirarem la resta de la farina, li farem com un forat al mig, llavors hi tirem els 3 ous i tirem la resta de l’oli.
Quan tinguem les dues barreges fetes i ja hagi passat la mitja hora ho barregem tot. Quan tinguem el forn calent (160º) posem la coca.
Mentre es fa la coca preparem les verdures.
ELABORACIÓ DE LES VERDURES:
Hi posem les verdures cadascú al seu gust, però el tomàquet és la base de la coca, i ja desprès hi posem les verduretes.
La ceba i el pebrot estan passats pel forn. Els champinyons, l’escarchofa i la ceba estan fetes per la paella. El carbassó i l’albergínia estan fetes amb un planxa tomba i tomba.
Llavors quan tinguem totes les verdures, es monte i llavora’ns quan falti tot per servir, si ho voleu gratinar amb formatge ratllat i si no tal qual.


Deixa un comentari