Aquest dissabte 19 de desembre a Torre de l’ Aire

Ja queda menys per arribar a aquestes dates tan entranyables i màgiques i per això vàries seccions ens portaràn aquest esperit nadalenc que tant ens agrada! Això si, també mig-tancarem un tema que vàrem encetar la setmana passada a Píndola Vermella. No t’ ho perdis! I ja, per adelantat Torre de l’ Aire us dessitja molt bones festes!

 

10:00 Píndola Vermella – Amb Kimi

Looking glass (segona part)

Després de fer-nos arribar aquest recent descobriment que pot suposar un canvi en la nostra manera de veure i viure el món, en Kimi ens intentarà tancar un tema que, de ben segur no tancarem mai. Aquest dissabte més “looking glass” a Píndola Vermella

11:00 Llepa’t els dits – Amb Rossi i Imma Rabot

CHEFF COMBATAi que en teníem de ganes que la Rossi i la Imma tornessin amb nosaltres! Les nostres panxes estàn contentes, si més no, de que ens donin aquestes receptes tan i tan bones per llepar-nos els dits! Aquesta setmana i tenint tant a la vora les festes de Nadal les millors cuineres de Ràdio Pista ens portaràn receptes nadalenques, si encara no sabeu que fareu en aquests àpats tan especials pareu l’ orella i agafeu paper i boli, que segur que agafeu bones idees!

12:00 A Cel Obert – Amb Francesc Solà

Dr SolàEl Dr. Solà ens parlarà sobre una de les indústries més contaminants del món, la tèxtil. Com ens afecta a la salut la roba que comprem? I al medi ambient? En Francesc ens ressol els dubtes dissabte!

 

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara González

Aquesta setmana la Sara ens recomana pel·li i estrenes de plataformes per Poetessa de Quicarell Poètic NGomplir algunes estonetes de les festes. A més a més també cinema per la TDT i burrada de la setmana, ai, que difícil es triar ruc entre tants ases!

Deixa un comentari