Aquest dissabte 12 de desembre a Torre de l’ Aire

Aquest dissabte tenim seccions i continguts molt interessants, tant, que hi ha una secció que la setmana vinent ha de repetir i tot, no t’ ho perdis!

 

10:00 Píndola Vermella – Amb Quimi

Looking glass (Primera part) 

 

Aquesta setmana amb en Quimi parlarem d’ un tema tant interessant que necessitem més temps de l’ habitual per cobrir-ho. El “looking glass” és un projecte secret d’ inteligència que està relacionat amb els viatges en el temps. Aquesta setmana s’ ha fet una troballa on d’ alguna manera s’ evidencia que podríen existir.

 

11:00 Bona feina – Amb Ignasi JaumandreuBona Feina

L’Ignasi ve preparat per possar-nos al día de tot el que engloba el món laboral.  Quin tema tractarem aquesta setmana? Dissabte escolta’ns i ho sabràs!

 

 

12:00 Qdonys en sèrie – Amb Clàudia i Miki Codony

Miquel i Clàudia Codony

La familia Codony, com ja sabem, són grans aficionats a les sèries, i aquesta setmana ens recomanaràn unes quantes perquè ens poguem entretenir. No ens direu que amb el fred que fa no ve de gust una mica de sofà, manteta i bones sèries!

 

 

13:00 Crítica de cinema – Amb Sara GonzálezCritica de Cinema

I per acabar tenim com gairebé sempre la Crítica de Cinema amb la Sara que està dessitjant poder recomanar-vos pel·lis perquè pogueu anar a veure-les al cinema!

 

Aquest dissabte i sempre, res és impossible a Torre de l’Aire!

Deixa un comentari