Aquest dissabte 11 de desembre a Torre de l’ Aire

I escalfem motors abans de festes amb el penúltim programa de l’ any!

 

10:00 EL POT PETIT – Amb Mercé Masnou

La nova secció de la Mercé torna per descobrir-nos un altre conte que potser no és el que ens havíen explicat. Serà la Caputxeta Vermella qui es va menjar al llop? O potser els Tres Porquets van acabar dins la seva panxa?

 

 

 

 

 

11:00 TOCA DE PEUS – Amb Jaume Francàs

En Jaume ens continua aportant els beneficis de la reflexología, teràpia de la qual n’ és un expert. Amb les seves mans i els teus peus els mals desapareixen, tot i que potser al sortir tens una petita coixera (temporal) no hi ha res que un bon son reparador no arregli, i clar està, les mans del Jaume!

 

12:00 AGENDA – Amb Mar Palou

La Mar està treient fum de l’ ordinador de tant que se li ha escalfat, perquè aquesta setmana l’ agenda no és que vingui carregada, es que pesa massa!! Ja comencem amb els actes típics de Nadal i si no vols perdre’t res agafa paper i llapis i apunta tot el que ens digui la Mar a l’ agenda.

 

12:10 AL TEU PAS – Amb Pere Puigdomènech

I sembla que aquesta setmana estem espirituals i alternatius ja que, una de les seccions amb més bones vibracions torna al programa per fer-nos un xic més feliços prenent-nos la vida al nostre pas. Què ens portarà aquesta setmana en Pere?

 

 

 

12:50 ENTREVISTA – Amb l’ AFA de IES Carles Capdevila

Per acabar dissabte l’ AFA de l’ institut-escola ens vindrà a explicar les seves tasques i feines durant aquests últims anys.

 

 

Això i més, demà a Torre de l’ Aire!

Deixa un comentari