Aquest dissabte 2 d’ abril a Torre de l’ Aire

Aquesta setmana de Carnestoltes arriba intensa amb un debat polític sobre en que parlarem de l’ actualitat del municipi amb l’ alcalde Carles Valls i part del seu equip de govern i els grups de l’oposició.

10:00 EL POT PETIT – Amb Mercè Masnou

Aquesta setmana la Mercè ens transportarà a un dels clàssics més coneguts de Hans Cristian Andersen, LA SIRENETA. Un conte que segur que tothom te a la memòria ja sigui en la seva versió més ensucrada o en la del gran escriptor Danés.

11:00 COM GAT I GOS – Amb Associació animalista de Centelles

Els amics de l’ Associació animalista de Centelles ens tornaràn a portar al món més “salvatge” parlant-nos dels nostres animals de companyia i de tot el relacionat amb els peluts més peluts, o no, de la casa.

11:50 AGENDA – Amb Mar Palou

AQUESTA SETMANA CARNESTOLTES A HOSTALETS DE BALENYA! I si voleu saber què més podeu fer aquest cap de setmana escolteu a la Mar amb la agenda buida perquè us l’ empleni!

 

12:00 ALCALDIA – Amb Carles Valls iBalenya PSC, ERC, JUNTSXCAT i JUNTS PER BALENYÀ

Carregada vindrà aquesta alcaldia amb un debat a 4 forçes de govern i oposició que ens donaràn el seu punt de vista sobre la gestió del municipi

 

 

13:10 ENTREVISTA Amb la Comissió de Carnestoltes

I després de dos anys de pandèmia tornem a tenir un carnestoltes com abans! Per posar-nos al día i saber com es viurà la festa més “pagana” parlarem amb la comissió de carnestoltes que ja ho tindràn tot a punt per poder gaudir de les activitats que es faràn durant tot el día al poble!

 

Això i més demà a Torre de l’ Aire de 10 a 13:30 escoltan’s!

Deixa un comentari