Aquest Dissabte 23 de març a Torre de l’Aire

10:00 Al pol nord no hi ha pingüins – Amb Jordi Gàmez i Oriol Sánchez-Beato

Aquesta setmana parlarem d’una mestra italiana que va crear un métode d’aprenentatge que ha agafat molta empenta en els últims anys i s’ha tornat el sistema de moda. Estem parlant de Maria Montessori i el seu métode “EL MONTESSORI”.

11:10 Entrevista – Amb Joan Iglesias

Us bé de gust una última ronda? A nosaltres potser no, però els aguantarem i entrevistarem aquest dissabte a Torre de l’Aire. Petem la xerrada amb els membres d’ “Última ronda” programa de Ràdio Pista.

12:00 Agenda – Amb Mar Palou

Arriben les vacances de Setmana Santa i necessitem un “break” però també omplir l’agenda, així que apunta apunta! Que tenim de tot per aquests díes de festa!

 

12:10 Curiositats – Amb Oriol Sánchez-Beato

Que mai t’aniràs a dormir sense aprendre una cosa nova a la vida és un fet. Que a Torre de l’Aire t’ajudem a que sigui un xic més fàcil, també. Amb les curiositats que ens portarà l’Oriol segur que tindràs coses d’allò més interesants per explicar en un sopar, i quedar com un intel•lectual!????

 

12:20 Paraula de Codony – Amb Miquel i Clàudia Codony

Endinsem-nos al món de la lectura i la fantasía amb les recomanacions literaries del millor tàndem pare-filla de la ràdio (després d’en Joan i l’Ariadna es clar). Novel•la, fantasía, policíac…quins llibres ens portaràn aquesta setmana? No t’ho perdis! Pot ser una gran opció de viatge aquesta Setmana Santa!

Deixa un comentari